Ga naar de inhoud

INFORMATIE BEAUTYBEHANDELINGEN

Kennismakingsbehandeling (20 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, aangepast masker, dagcrème.

Deze behandeling is om kennis te maken met de producten, en de salon natuurlijk!

Reinigende behandeling (60 min)

De behandeling bestaat uit: een diepreiniging, stomen, scrubben, onzuiverheden verwijderen, masker, dagcreme.

Deze behandeling is er puur op gericht uw huid goed schoon te maken en dus uitstekend geschikt voor zowel heren als dames. Tevens is deze behandling een aanrader voor mensen met acne.

Relax behandeling (60 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, stomen, peeling, chocolademasker, korte massage, dagcrème.

Een heerlijk ontspannen behandeling zonder de “nare” dingen als epileren of onzuiverheden verwijderen.

Complete gezichtsbehandeling (90 min)

De behandeling bestaat uit: reiniging met borstelapparaat, epileren, stomen, hoofdmassage, scrubben, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decolleté, masker en dag creme.

Tijdens deze ontspannende gezichtsbehandeling wordt uw huid grondig gereinigd terwijl u ook heerlijk kunt relaxen.
Bij deze behandeling worden de gebruikte producten compleet afgestemd naar de behoeftes van uw huid. Nouvital heeft voor iedereen een passende reiniging, een masker en een dag- en nachtcrème.

Totale Relax behandeling (90 min)

De behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, stomen, hoofdmassage, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage nek/decolleté gedeeltelijk met hot-stones, masker, handmassage, dagcrème.

De meest uitgebreide gezichtsbehandeling voor een moment van totale rust. Heerlijk!

Hot-Stone Massage

De Hot-Stone massage word gegeven met warme natuur geslepen basaltstenen. De warmte van de stenen kan variëren van 40 tot wel 55 graden, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren makkelijker ontspannen, en bieden u zo de kans heerlijk weg te dromen en even alles los te laten.

Elleebana wimperlift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Dit is een geweldig alternatief als je geen extentions wilt/ kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Laat je natuurlijke wimpers langer lijken tot wel 6 weken. Geen beschadigingen aan je wimpers, minimale nazorg en geschikt voor korte en lange wimpers.

Browtastic Henna

Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwverven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstof peroxide. Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauwharen, maar henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid.

Brow Tastic Henna biedt 10 kleuren, welke gemixt kunnen worden om zo tot de gewenste kleur te komen, die 5-10 dagen afhankelijk van het huidtype en nazorg zichtbaar blijft op de huid. Op de wenkbrauwhaartjes blijft de tint tot wel 8 weken zichtbaar.

Waxen

Als we het haar verwijderen met de harsmethode is het vooral van belang dat de haren lang genoeg zijn. Als de haren te kort zijn, kan de hars de korte haartjes niet meenemen. Optimaal resultaat word behaald met tussenpozen van ongeveer 3 tot 6 weken. Het haar wordt door middel van een harsstrip, tegen de haargroeirichting in verwijderd. Na de behandeling een paar keer herhaald te hebben zal het haar ongeveer 3 tot 6 weken wegblijven.” feature_str=”Prijslijst
Contact”]

MAAK EENVOUDIG EEN AFSPRAAK