Ga naar de inhoud
Beautysalon_Angelique_nagelstudio1

INFORMATIE NAGELBEHANDELINGEN

Uw handen maken vaak de eerste indruk op mensen,
denk aan iemand een hand geven, geld aannemen etc.
Omdat we graag een goede indruk maken zijn verzorgde
handen en nagels voor iedere vrouw een must.
Dit hoeft echt niet altijd gepaard te gaan met kunstnagels
of een wilde nail-art. Door regelmatig uw handen te
verzorgen met een manicure, thuis of in de salon, bent
u altijd verzekerd van een verzorgde indruk

Manicure BRONS (15 min)

Bij deze manicure krijgt u een handbadje, verzorg ik uw nagelriemen, vijl ik uw nagels in model en poets eventuele oneffenheden weg. Daarna worden de nagels gelakt met doorzichtige nagellak voor een mooie glans. Tot slot smeer ik uw handen in met een heerlijke handcrème.

Manicure ZILVER (25 min)

Bij deze manicure krijgt u alles dat bij de brons manicure wordt gedaan. Met als extra een heerlijke scrub en een voedend handmasker. De scrub zorgt ervoor dat de handen ontdaan worden van dode huidcellen, waardoor het voedende masker daarna extra goed zijn werk kan doen. U verlaat de salon met heerlijk zachte handen.

Manicure GOLD (40 min)

Hierbij worden de 2 voorgaande manicures uitgevoerd, aangevuld met een heerlijke paraffine behandeling.

Russische manicure/e-manicure

Met deze methode worden de nagelriemen verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen. Dit gebeurd met de freesmachine, vandaar de naam e-manicure. Uit Rusland komt de gewoonte om ook dode huid weg te knippen bij de nagelriemen voor een mooier resultaat. Deze methode heeft inmiddels zijn weg naar Europa gevonden maar, ere wie ere toekomt, dus blijft het ook bij ons de Russische manicure heten.

Paraffine

Paraffine is een natuurlijk bestandsdeel van ruwe olie, deze is verrijkt met minerale oliën zoals bv. Lavendel. Uw handen worden ingesmeerd met een verzorgende handcrème, hierna worden de handen 2 maal in een warme bak paraffine gedoopt. Over de paraffine komt een plastic handschoen, gevolgd door een badstof want. Door de warmte is de huid beter in staat de poriën te openen en de verzorgende producten in zich op te nemen. Met zijdezachte handen als gevolg.

Kunstnagels

Heeft u van uzelf geen sterke lange nagels? Dan kunt u er altijd voor kiezen om kunstnagels te nemen.
Hierdoor bent u 3 a 4 weken lang verzekerd van mooie verzorgde nagels zonder dat u er zelf al te veel moeite voor hoeft te doen.

In de nagelsalon wordt voornamelijk gewerkt met producten van het merk Magnetic.

Opvullen

Omdat uw eigen nagel doorgroeit, is het nodig de kunstnagels na 3 tot 4 weken op te vullen. Hierbij wordt er een gedeelte van de oude product afgevijld, zodat de nagels niet te dik worden. Hierna wordt weer nieuw product aangebracht, waardoor het mogelijk is iedere 3 weken een totaal andere look te creëren.

Nail-art

Nail-art is eigenlijk iedere vorm van het versieren van uw nagels. Dit kan een klein strass-steentje zijn, een mooie lak, een stempel en/of een glitter. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Kortom de sky is the limit!

Gellak

Niet meer wachten tot uw nagellak droog is, geen beschadigde nagellak meer,
niet meer iedere 2/3 dagen opnieuw hoeven lakken!
Met gellak is dit allemaal mogelijk!
Gellak is een combinatie van nagellak en gel. Het product wordt opgebracht in de salon, en moet enkele minuten uitharden in de uv-lamp. Als resultaat heeft u een prachtige lak, die minimaal 2 weken perfect blijft zitten!

Gellak is geen verlenging van uw nagels, en beschadigd uw nagels niet. Als u de kleur niet meer wenst, kunt u het in de salon laten verwijderen of voor een mooie nieuwe kleur kiezen.

BIAB

Biab staat voor Builder In A Bottle. Dit product is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Door de flexibele samenstelling van het product kan het meebewegen met de natuurlijke nagels zonder te breken of te scheuren.

Nagelbijten

Veel mensen bijten op hun nagels, helaas ziet dit er niet altijd even netjes en verzorgd uit. Naast dat het er niet mooi uitziet, brengt het ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Omdat er vaak te “ver” gebeten wordt ontstaan er kleine wondjes rond de nagelriemen waar bacteriën kunnen broeden en infecties of ontstekingen kunnen ontstaan. Enige tips om zelf van uw nagelbijten af te komen zijn: zorg dat u altijd een vijl in de buurt hebt (in iedere tas en in iedere kamer) als u dan een haakje of randje voelt kunt u het gelijk vlak vijlen. Tevens is het belangrijk om uw nagelriemen EN nagels veelvuldig in te smeren met nagelriemolie.
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nagelbijt-arrangement met acryl nagels!

“Nagelbijt-arrangement”

1e afspraak: Aan de hand van je nagels wordt bekeken of er een nagelbedeverlenging moet worden toegepast, of dat er een verstevigend laagje moet worden aangebracht op de natuurlijke nagel.

2e afspraak: 1 week nadat de nieuwe set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden hoekjes of randjes weg gevijld zodat je niet in de verleiding kunt komen om deze af te bijten.

3e afspraak: Omdat nagels van nagelbijters in het begin erg snel groeien worden deze na 2 weken opgevuld en bijgewerkt. De nagels worden kort en mooi in model gevijld.

4e afspraak: 3 weken nadat de nieuwe set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden hoekjes of randjes weg gevijld.

5e afspraak: 4 weken nadat de nieuwe set is aangebracht volgt de tweede opvulbehandeling. De nagels worden na het opvullen mooi in model gevijld.

6e afspraak: 5 weken nadat de eerste set is aangebracht worden de nagels gecontroleerd. Eventueel worden de hoekjes of randjes weg gevijld.

7e afspraak: 6 weken nadat de eerste set is aangebracht. De derde opvulbehandeling. De nagels worden na het opvullen mooi op de gewenste lengte gevijld en gelakt in een kleur naar keuze.

Na dit arrangement wordt er bekeken of je nagels na 3 of 4 weken bijgevuld moeten worden.

Nieuwe set € 47,-
3 controle afspraken € 60,00
3 opvulbehandelingen € 123,-
Totaal €230,-

Normaal € 230,- Arrangement prijs : € 200

Het bedrag voor het nagelbijt arrangement dient in 1 keer betaald te worden bij de eerste afspraak. Er wordt geen geld geretourneerd als u tussentijds stopt met de behandeling.

Pedicure

Natuurlijk mogen we onze voeten ook niet vergeten. Uw voeten kunt u laten verwennen met een cosmetische pedicure. U kunt kiezen uit 3 verschillende behandelingen.

Pedicure BRONS (15 min)

Bij deze pedicure krijgt u een voetenbadje, worden uw nagelriemen verzorgd, uw nagels in model gevijld en eventuele oneffenheden weg gevijld. Daarna worden de nagels gepolijst voor een mooie glans. Tot slot worden uw voeten ingesmeerd met een heerlijke crème.

Pedicure ZILVER (30 min)

Bij deze pedicure krijgt u alles dat bij de brons pedicure wordt gedaan. Met als extra een heerlijke scrub en het oppervlakkig verwijderen van eelt. De scrub zorgt ervoor dat de voeten ontdaan worden van dode huidcellen, waardoor de huid zachter word en het eelt makkelijker te verwijderen is. U verlaat de salon met heerlijk zachte voeten.

Pedicure GOLD (40 min)

Bij deze meest uitgebreide pedicure word u volledig in de watten gelegd.Tijdens de behandeling worden de 2 voorgaande pedicures uitgevoerd, aangevuld met een heerlijk voedend masker en een ontspannende voetmassage.

Uw voeten zullen u dankbaar zijn!

MAAK EENVOUDIG EEN AFSPRAAK